Tanja i ett nötskal





Idag var jag med min kompis tanja och hennes mamma på arbetsförmedlingen i skärholmen. Till att börja med vill jag påpeka att det inte var så många blattar som det brukar va där.
Men iaf, ska bara förklara för er som inte vet, tanja och hennes mamma är inte dem smartaste på jorden direkt. På bilden ser ni när tanja ska skriva in sig för att söka jobb.
Jag blev klar lite före eftersom att ja gjorde det man behövde göra kvällen innan så för mig var det bara att ta en nummerlapp och vänta..
Men när tanja väl var klar framför datan skulle hon ta en nummerlapp med sin mamma, notera att det var nummer 007's tur. Hon tar nummerlappen och vänder sig till sin mamma och frågar varför hon har nummer 600? Hon vet inte, dom kollar runt med en lite nervös blick om det verkligen är så många som står i kö! Sen vänder sig tanja till mig och frågar om det verkligen kan vara nummer 600, då säger jag "det kan inte vara nummer 009 då? Vänd på lappen Tanja..." Tanja och hennes mamma brister ut i skratt.
Lite senare drar vi in till skärholmen centrum och kollar runt lite, då händer nästa grej.





Jag och Tanja går in i någon B-butik och hon ser att det finns ett par klackskor för 30 kr, vilket klipp tänker tanja, de här ska jag testa. Jag suckar och sätter mig typ i andra sidan affären, då hör jag Tanja ropa att hon behöver hjälp. Då säger en av expediterna (som by the way va ganska söt, och typ försökte ragga på Tanja) "behöver du hjälp?" och Tanja säger nej fast hon precis har sagt att hon behöver de :S Jag suckar igen och reser mig för att gå till henne, och hon sitter där och försöker få upp dragkedjan som gått sönder på den billiga skon och säger att hon har tagit sönder den!
Shit asså, kan ju inte säga att hon är smidig, de va ju lite pinsamt. Men vi fick upp den tillslut :)



Som sagt, Tanja i ett nötskal!
Pusss!

Bloggare

Satt och tänte på vad jag kunde skriva om. Sen kollade jag runt lite på datan, gick jag in på Blogg.se där såg jag att bloggawards skulle visas på tv idag Tv400. Hur löljigt är det inte egentligen? Människor som blir kända över att blogga, och dom erkänner att dem skriver vissa saker för att göra sina läsare upprörda. Vet inte riktigt hur långt det ska gå, men idag kan väl inte nått förvåna en.
Ännu en sak jag tänkte på när jag såg den här bilden var att typ alla "kända" bloggare är smala, och det gör mig grymt irriterad. När ska en normalbyggd tjej/kille som bloggar bli nominerade eller vara ansiktet utåt om ni förstår vad jag menar. Varför ska allt handla om att vara smal, varför är idealet av kvinnor smala! Våga äta och vara sig själv, anser jag iallafall.


Hoppas att den kommer någon äkta bloggare, som blir ansiktet utåt nästa gång. Ska göra lite mer research angående detta. Får se om jag hittar någon.
Puss

Kärlek



Någon som kollar på Ghost whisperer? Är inte Jim den mest underbara killen??
Han är ALLT precis allt, han har alla slags egenskaper man vill ha hos en man. Varför är inte alla män som han, han är ju det perfekta idealet. Lyckas man hitta en man som han ska man skatta sig väldigt lycklig. Dom spelar så otroligt bra mot varandra, det känns som äkta kärlek när man tittar.

Men å andra sidan så finns det många saker man kan skatta sig lycklig över. Jag tror på att det finns en person för alla. Vissa kanske hittar varandra när man är 80, vissa kanske redan när man är tio. Det får man väl reda på då ;)

Undrar om det är en kvinna eller man som har producerat serien, den är faktiskt väldigt bra :) All cred to you.
Ska ta reda på det senare, nu måste jag till jobbet!

Körkortet...



Dags att ta körkortet!
Jag har länge velat ta körkort, och nu är det dags. Har varit hos optikern och gjort synundersökningen till körkortstillståndet och hämtat körkorttillståndet. Nu ska jag bara fylla i papprena och skicka iväg. Sen är det dags att börja köra. LÄNGTAR!!

Chockerande:
Synundersökningen kostade endast 100 kr trodde att det skulle vara dyrare.
Mycket lättare att skaffa alla papper än vad jag trodde!
Körkortstillståndet förskottsbetalas (220 kr), ska ta reda på OCR-nummret till dom som är på samma plan som mig :)

Tips:
Gå till närmaste trafikskola och fråga om körkortstillståndet, mycket lättare än att vänta på att få hem det.

För övrigt känns det väldigt bra att äntligen komma igång, försöka klara av ett av målen som man har satt upp. Längtar efter frihetkänslan att kunna åka vart man vill när man vill och att inte känna sig beroende av personer i sin omgivning som har körkort. Nu kan jag bara håla tummarna att jag lär mig snabbt och lyckas med alla delar!

Håll tummarna för mig! Och lycka till dem som är på samma väg som jag ;)

Otrogenhet...



Det är helt otroligt, jag är på väg till jobbet, passerar plattan i T-centralen och då ser jag en man med ett plakat. Jag går lite närmare för att se vad som står på plakatet och ja ni ser ju själva. Är det inte otroligt!

Vet inte om det är frugan som har extremt mycket makt över honom och får han ställa sig på plattan och skämma ut sig. Eller om det är han som hoppas på att hon ska förlåta honom om han står där och erkänner för hela stockholm att han har varit otrogen.

Personligen så anser jag att hon inte ska förlåta honom, spelar ingen roll på vilket sätt han ber om ursäkt han skulle lika gärna kunna skriva det på himlen och jag skulle inte förlåta honom. Är man otrogen så vet man konsekvenserna, är man otrogen så finns det en anledning. Man kanske vill undermedvetet att förhållandet ska ta slut, känslorna för sin partner är kanske slut. För älskar man varandra så finns det ingen anledning till att vara med någon annan.

Det man för det mesta oroar sig för i ett förhållande är att den andre ska vara otrogen. Otrohet finns överallt, jag har vänner som har varit otrogna och har blivit utsatta för otrohet. Det känns som att det händer alla nuförtiden, jag undrar varför. Vad är det som får folk att vara otrogna, driver man dom till det eller är det samhället som har accepterat otrohet så att det anses som en "normal" faktor.

Jag vet inte, detta är ett stort ämne som säkerligen kommer att komma upp igen.
Puss så länge <3

Efterlängtade bloggen!

Hahaha har tillslut bestämt mig för att skaffa en blogg!
Tänkte att det kunde vara lite roligt att skriva om lite saker och ting... Publicera bilder och berätta för världen hur mina dagar ser ut.
I min blogg kommer ni att få läsa om väldigt olika saker. Åsikter, känslor, relationer, vänskap, familj och en massa kul. Kanske till och med bjuder på lite skämt lite då och då ;)

Anledningen till namnet på min blogg är att det inte finns några namn kvar typ... Testade typ allt, sen råkade det bara bli så. Alltså innebär det att miljontals bloggar, det är ju stört! Fast vem är jag som ska säga nått jag har ju skaffat en blogg själv :P

Nu ska jag iväg till jobbet! Puusss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0