Massage

Är på Health & Beauty Planet och inväntar en helkroppsmassage med min underbara mamma! Efterlängtat 😍
Mycket mysigt ställe rekommenderas! 

Hinder

När man ger sig in på att klara av ett mål så kommer man å stöta på massa hinder. Ett tag efter att ja börjat träna fick ja diagnosen diskbråck, fick gå på rehab i 3 månader och efter det har jag inte riktigt kunnat återuppta träningen som ja velat. Men även om ja fortfarande har ont så tänker jag inte ge upp mina mål. Det viktiga i det hela är att man tar sig upp och hittar nya vägar för att nå sitt mål. Vissa dagar är förjävliga och vissa så är man på topp. Man får helt enkelt ta en dag i taget. Idag är jag på topp! :)
Puss & kram! 

Utmaningar

Efter att jag gått ner i vikt så har jag börjat äta onyttigt igen. Det är många faktorer som gör så att man äter sånt man inte ska eller borde och jag har kommit underfund med några av mina. Stress, dåligt samvete, ledsen, påverkan/grupptryck osv. Har märkt att jag ofta tänker: äsch om jag redan ätit så spelar det ingen roll med en till.. Eller: jag har ändå gått ner så mycket i vikt det gör inget.. 
Falskt, det gör mycket mentalt och fysiskt. Pendlar som fan i vikt och kan även må dåligt efter att ja ätit något som jag senare ångrar. 
Det är viktigt att man själv bestämmer sina mål och ett av mina första ska vara självbehärskning. Startar nu på en gång! Godnatt!  

RSS 2.0